Rólam

Szólások.hu üzemeltetője – Bokori Zoltán mondás gyűjtő

Bokori Zoltán vagyok, a tippekneked.hu, a kedvenc-receptek.hu és még sok más blog üzemeltetője, mellesleg mondásgyűjtő.  Mivel honlapkészítéssel és szövegírással is foglalkozom, igyekszem a weboldalaim tartalmát izgalmassá, ugyanakkor érthetővé, egyszerűbbé tenni. Ebben óriási segítségemre vannak a szólások, közmondások.

A videó szerkesztés a munkámból adódóan vált a tevékenységeim részévé. Először csak családi videókat, majd a honlapjaimhoz tartozó bemutatókat vágtam, szerkesztettem. Ma már sokan igénylik ezt a szolgáltatásom, hiszen a videómarketing szinte minden marketingstratégia nélkülözhetetlen részévé vált.

Ennyit magamról.

Miért pont Szólások.hu?

Szívesen olvasgatom és elemezgetem a szólásokat, közmondásokat. Néha megdöbbenve tapasztalom, hogy olyan helyeken is használnak ilyen mondásokat, ahová abszolút nem illik, vagy nem az a mondás illik.

Ennek oka lehet az, hogy nem ismerik az adott közmondásnak, vagy szólásnak a jelentését. Vagy nem úgy ismerik, ahogy én.

Ezért gyűjtöm, elemzem és közzé teszem a szólásokat, közmondásokat. Bárki szabadon böngészheti őket és vitatkozhat velem a jelentésüket illetően.

Ezek alapján nem meglepő módon két fő kategóriára osztottam az oldal tartalmát:

Igazam van, vagy nincs igazam? Mond meg!

Lehet, hogy én tudok rosszul valamit!?! Ezért az egyes magyarázó oldalak alján megadom a lehetőséget a hozzászóláshoz: tessék velem vitatkozni!

Vagy tessék velem és olvasóimmal megosztani ha az adott bölcsességhez valamilyen jó sztori, film, könyv, vagy hasonló kapcsolódik!

Akár itt az oldal alján, a hozzászólás részben, akár másképp, mondjuk a szakmai oldalam kapcsolat lapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − 2 =